Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Преобразете тялото си за 6 дни - Майкъл Търмънд - изчерпан тираж

Share


За съжаление тази книга е с изчерпан тираж и не се очаква да бъде преиздадена. В момента разполагаме единственото с втората част, която е не по-малко полезна и интересна. Може да я разгледате тук.

Не случайно започвам именно с тази книга колекцията в моята онлайн книжарница! Това е книгата, която впоследствие промени цялостния ми начин на хранене и готвене и с чиято помощ в нашето семейство успяхме да отслабнем значително и да задържим килограмите си вече 3 години и половина. Една наистина работеща система за отслабване, тествана от мен и моите близки, която ще преобрази метаболизма ви и начина ви на хранене коренно, а ефектът върху килограмите ви ще бъде зашеметяващ. Горещо ви препоръчвам да я закупите!

Единственото, което се иска от вас, е да отделите една седмица и стриктно да спазвате съветите на Майкъл Търмънд, който българската аудитория познава като фитнес треньор от програмата "Пълна промяна".

Спазването на хранителния режим изисква да приготвяте храната сами вкъщи. Не е сложно, скъпо и не изисква много време. И за да ви помогна, ако сте решили да отслабнете за летните си отпуски, ще публикувам рецепти за готвене подходящи за 6-дневната програма на Майкъл Търмънд.

Анотация на книгата:

Искате ли само след шест дни да носите дрехи, които са с един номер по-малки? А може би събирането на випуска ви от училище или сватбата ви е едва след седмица и искате да изглеждате страхотно? Най-известният телевизионен гуру на фитнеса и преобразяването в Америка Майкъл Търмънд ви показва как да отслабнете до следващия петък в своята нова книга ПРЕОБРАЗЕТЕ ТЯЛОТО СИ ЗА 6 ДНИ: свалете един номер от дрехите си само за 6 дни, без да връщате килограмите обратно. Неговата изпитана програма ви позволява да ядете повече, да се упражнявате по-малко и да отслабнете с 5 килограма само за 6 дни.

ШЕСТДНЕВНО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ТЯЛОТО е уникален план, изцяло съобразен с вашия тип тяло и с вашия метаболизъм. Той е създаден, за да ускори отслабването, така че да видите сериозни резултати – бързо. Колко бързо? Ще сваляте по половин килограм на ден, или повече, в зависимост от първоначалното ви тегло. Книгата е базирана на научния подход на Търмънд към храната, както и на неговата ексклузивна система, която определя уникалния метаболизъм и тип тяло на всеки човек, за да открие храните, които ще подтикнат тялото да започне да сваля килограми. След определянето на типа тяло следва специално изготвен план на хранене и упражнения, който гарантира бързи резултати.

ПРЕОБРАЗЕТЕ ТЯЛОТО СИ ЗА 6 ДНИ включва:

• Храни, които свалят килограми: хранителен план, менюта и рецепти;
• Тайни за упражнения, които горят мазнини: колкото по-усилено тренирате, толкова по-малко мазнини изгаряте;
• План срещу провал: прости тайни, които правят отслабването лесно;
• След първите 6 дни: какво да правим после.

Повече от 13 милиона зрители в Америка и още десетки милиони по целия свят (включително и в България) познават Майкъл Търмънд като специалистът по преобразяване на тялото в предаването „Пълна промяна”, в което той помага на участниците да постигнат невероятна загуба на тегло. Никой не знае по-добре от Майкъл Търмънд, че всяко тяло отслабва по различен начин. ШЕСТДНЕВНО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ТЯЛОТО предлага персонализиран план, в който никога не се лишавате от храна – дори и от толкова отричаните въглехидрати – и се упражнявате по-ефективно, за да оформите наново тялото си.

Независимо дали искате да свалите последните излишни килограми, за да влезете в страхотна нова рокля, или да изумите роднините си на предстоящо семейно събиране, след ШЕСТДНЕВНО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ТЯЛОТО ще носите дрехи с един номер по-малки и ще сте готови да продължите със здравословно отслабване.

Цена: 13,00 лв.
 
Реф. номер: Преобразете тялото си за 6 дни 
Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара:

receptite каза...

Изглежда интересна книжката. Някой пробвал ли я е?

Bobbie каза...

Както стана ясно от написаното по-горе аз лично съм я пробвал. С не съвсем стриктно спазване смъкнах точно 6 кг. за една седмица и то без да пропускам хапване или да гладувам. Напротив хранех се по-често, но с по-малки порции. Това беше през 2007 г. От тогава не съм качил нито килограм, но това се дължи на факта, че продължавам да се придържам към описания в книгата начин на хранене, като понякога разбира се му отпускам края и си хапвам всичко, което си поискам. Организма си го иска :)

Павел каза...

Всички смъкват, а аз се опитвам да кача... :-)

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO