Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Филтър за питейна вода

Share


 Съвсем наскоро открих и тествах тази страхотна система за пречистване на водата от чешмата. Сега я предлагам и на вас, защото е наистина страхотно откритие - вече няма нужда от купуване и носене на тежки туби с минерална вода, както и да ползвате каните за пречистване на вода, които само пречат на кухненския плот.

Този филтър за вода ще ви даде възможност да си наливате директно от чешмата пречистена свежа вода с отлични вкусови качества.
Филтърът за вода се монтира много просто върху всеки кран, а благодарение на многостепенната и ефикасна филтрация получената вода е с чудесен вкус.
Боравенето с него, както и принципът на работа също са много прости: ПРЕДФИЛТЪРЪТ задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години, дори с десетилетия се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби. ГЛАВНИЯТ ФИЛТЪР с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали…).
ПРЕДИМСТВОТО на този ФИЛТЪР ЗА ВОДА е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на ПРОТОЧНИЯ ФИЛТЪР можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.

Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор.

Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене:
- прекъсвачът е обърнат вертикално (сочи нагоре): филтрирана вода за пиене и готвене

 - прекъсвачът е обърнат настрани (водоравно): нефилтрирана вода за миене на съдове, чистене.
Важна забележка: при системи с така наречените бойлери с ниско налягане (когато върху марката на бойлера е обозначено “0 bar”) задължително е ползването на т.нар. “T” вентил (купува се в специализираните магазини за водопроводни части).

Осигурете на вас и вашето семейство чиста вода директно от водопроводния кран!
Срок на ползване: една вложка за филтъра издържа около 3-4 месеца, а след това лесно се заменя с нова.

Филтърът се предлага в цвят бял/прозрачен и хром - като показаните на снимките.

Реф. номер: филтър за вода


Цена за бял/прозрачен филтър: 80,00 лв.
Цена за хромиран филтър: 90,00 лв.
Вложка за филтър: 20,00 лв.

Поръчай


 
Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO