Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Преобразете тялото си 2 - Майкъл Търмънд - изчерпан тираж

Share


Ето и втората част от поредицата "Преобразете тялото си" на Майкъл Търмънд - представям ви "Преобразете тялото си 2". В тази книга ще намерите програма за спортни упражнения, които ще ви помогнат да задържите постигнатите килограми, да стегнете  и оформите добре тялото си.

Упражненията са подробно обяснени в книгата и всеки може да си състави индивидуална програма според особеностите на собственото си тяло и резултатите, които иска да постигне. Положителното е, че тези упражнения могат да се правят лесно в домашни условия и не е необходимо да се посещава фитнес. За целта ще ви трябва да си купите някои неща от спортен магазин - например гирички, тежести с пясък за крака и ръце и гумени ленти за упражнения.

Анотация на книгата:

ДАЙТЕ МУ САМО 12 ДНИ! ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ МЕЧТАНАТА ФИГУРА!

От най-известния тв диетолог, фитнес експерт и автор на бестселъра „Шестдневно преобразяване на тялото” Майкъл Търмънд, помогнал на хиляди хора да променят телата си за броени дни. Сега, в ПРЕОБРАЗЕТЕ ТЯЛОТО СИ 2, той представя лесна за следване и ефективна тренировъчна програма, която ще ви помогне бързо да изгорите мазнини и да промените фигурата си към по-добро – завинаги!

12-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО Истината е, че не всички упражнения са еднакви и ключът е не да тренирате по-здраво, а да тренирате по-умно! Хората често се затрудняват да отслабнат, защото не изпълняват правилните упражнения. Всяка структура е различна, така че програма, която пасва на всички, няма да доведе до резултати. В тази иновационна програма Търмънд използва своята ексклузивна система, за да ви помогне да определите своя тип тяло. След това представя специални режими за всеки от петте типа тяло, с които да оформите проблемните зони и да постигнете бързи резултати.

Също така, ще научите и как да презаредите метаболизма си с правилните за вашия тип тяло храни. Независимо дали искате да отслабнете с два или с петнайсет килограма, с 12-дневната програма за оформяне на тялото ще започнете да виждате резултати само след една тренировка!

Включва и съобразени със спецификата на тялото ви хранителен план и диетични съвети. Тази книга ще ви помогне да:
• отстраните мазнините и увеличите енергията си
• ускорите метаболизма си
• създадете повече стегнати мускули
• свалите килограми и сантиметри
• изваете корема си и да се целите в проблемните си зони
• разберете защо жените напълняват различно от мъжете

Открийте как да се упражнявате умно с най-ефективния за вас тренировъчен план. Преобразете, тонизирайте и заздравете своя път към перфектното тяло само за 12 дни!

Цена: 13,00 лв.

Реф. номер: Преобразете тялото си 2

Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO