Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Пюре от тиква с пармезан/Pumpkin puree with parmigiano

Share



     Една интересна комбинация от продукти, която може да не се понрави на всеки, но на когото му хареса ще поиска допълнително. Както ви казах тиквата не е само за тиквеник. Тази гарнитура го доказва.

         Необходими продукти:

- 2 резена тиква - ще стигнат за 3-ма;
- 1/4 малка глава целина;
- 1 кубче телешки бульон;
- 50 гр. пармезан;
- 500 мл. вода.

     Начин на приготвяне:

     Обелете резените тиква, след което ги измийте и нарежете на кубчета. Нарежете и целината на ситни кубчета. Сложете водата да заври и добавете вътре тиквата, целината и кубчето бульон. Оставете да ври под капак до омекване на тиквата. Когато това стане отцедете останалата течност, след което пюрирайте с пасатор. Гарнирайте избраното от вас ястие, след като сте настъргали пармезан върху пюрето.




Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO