Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Условия за ползване

Share


Рецептите и снимките на този сайт са със запазени авторски права и са само и единствено за лична употреба, за което те са свободно достъпни и напълно безплатни. Разбира се, ако сте доволни от рецептите, които публикувам, можете да дадете своя паричен принос под формата на бакшиш :) Разплащанията за тази цел стават чрез системата за плащане на PayPal, а бутон има към всяка рецепта.

При представянето на мои рецепти на лични сайтове и блогове, моля не забравяйте да сложите линк към моя сайт.

За да получавате най-новите ми рецепти, можете да се абонирате за RSS feeds, като натиснете ябълката в горния десен ъгъл на сайта или като въведете своя е-мейл в регистрационната форма в лявото меню на сайта.

За търговци:

Ползването и разпространението на рецептите и снимковия материал с търговска цел (в ресторанти, списания, специализирани сайтове и др.) се допуска само с изричното съгласие на автора. Ако желаете да получите такива права, можете да се свържете с мен на е-мейл: bobbie@bobbiecooks.com или на тел: 0888 38 31 39.

Отказ от отговорност

Авторът на рецептите не носи отговорност за тяхното приготвяне и консумирането на ястията. Всеки читател следва да преценя дали даден вид ястие или продукт не е вреден или противопоказен за неговото здраве. Ако не сте сигурни дали можете да консумирате определени храни, съветвам ви да се консултирате с вашия личен лекар. Не нося отговорност и за неумело боравене с готварска техника и възникнали от това вреди.
Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO