Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Пъстървата измества традиционния шаран за Никулден

Share


Това сочат данните на специализирания сайт за готварски рецепти и кетъринг www.BobbieCooks.com. Около 70% от търсещите рецепти за Никулден в интернет, се спират на пъстърва, като предпочитат приготвянето й на фурна. 20% остават верни на традицията и ще приготвят за празника шаран. Останалите 10% се спират на по-нетрадиционни риби като лаврак и ципура.


Популярността на пъстървата постоянно нараства и тя все по-често присъства на трапезата на българите – това е риба, която живее в чисти води, няма лоша миризма, лесна е за приготвяне и може да бъде купена от почти всички магазини и то прясна, затова по-широк кръг от хора я предпочитат. Като цени пъстървата не е много по-скъпа от шарана. Чистен шаран се продава на цени около 8-10 лв. за кг., а чистената пъстърва е 10-13 лв. за кг.

Вече втора поредна година наблюденията на сайта www.BobbieCooks.com сочат, че кулинарните приготовления за Никулден започват още от 3 декември. Хората се ориентират в различните варианти за рецепти и избират какво да поднесат на празничната трапеза. Днес още от 8 ч. сутринта посетителите на сайта са много активни – станали са рано, за да приготвят ястия за празничен обяд.

Вижте моите рецепти за рибни ястия
Честит имен ден на всички именници, весел празник и просперитет! Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO