Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Магическа почистваща гъба

Share


Това е уникална гъба за почистване на всякакви повърхности на израелската фирма Сано (Sano). Eфектът от почистването с тази гъба е наистина УАУ!

Без никакви усилия и само с намокряне с чиста вода гъбата отстранява всякакви мръсотии и оставя повърхностите блестящи. Не съдържа химикали, а представлява фин абразив, който се саморазгражда при работа. Затова е подходящ и за хора чувствителни към химически препарати и почистващи средства.

Гъбата чисти дървени повърхости на мебели, кожа, мазилка, плочки, хромирани повърхности, пластмаса, метал, мивки, вани, подови настилки, прозорци и каквото друго ви хрумне. Особено подходяща е за трудни за почистване надрасквания по стени или мебели, наслагване на варовик по стъкло или хромирани повърхности, почистване на кожени мебели, наслагвания на мазнини по микровълнови фурни, котлони и др.

Чистенето с магическата гъба е направо увлекателно занимание и удоволствие! Заслужава си да имате винаги по един пакет под ръка :)

Предлага се в пакети от по 6 гъби. При ползване гъбите се изтъркват и свършват.

Цена: 8,50 лв. (за пакет от 6 гъби)
Реф. номер: Магическа гъба



Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара:

Анонимен каза...

Здравей Боби, гъбите наистина са магически! Прекарах този уикенд в есенно почистване и бях удивена какви неща могат да почистят гъбите на Сано. Ето какво успях да почистя с тях:
- дограмите на прозорците - вкл. и упорити петна от латекс
- ламината на пода - направо светна
- всички мебели - секция, маси, кухненски шкафове и кожени столове
- петна от латекса по стените
- интериорните и входната врата
- иноксовите повърхности на хладилника, абсорбатора и печката
- теракота на пода в коридора
- и дори стъклата на душ кабината и натрупванията на варовик по тях, които не излизаха с никакви препарати!

Бих препоръчала гъбите на Сано на всички, които държат на чистотата - такова почистване никакви други препарати не могат да осигурят.

Анонимен каза...

Наистина е страхотна тая гъба.Нямам думи колко бързо и лесно почиства всичко:)

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO