Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Бобена крем супа/Bean cream soup

Share



     Сигурен съм, че точно в този момент се чудите какво да приготвите съвсем набързо за обяд. Поне аз се зачудих това преди по-малко от час. След което се разрових в шкафа и хладилника, избрах продуктите и дори вече хапнах. Звучи бързо, нали? А беше и вкусно. Вижте как и какво:

     Необходими продукти - ще са достатъчни за двама:

- 1 консервна кутия маслен боб - ако нямате такава като дълбока резерва може да отскочите набързо до магазина и да вземете какъвто има там;
- 1 морков;
- 1/4 глава целина;
- 50 гр. шунка;
- 1 кубче телешки бульон;
- 0,5 л. вода;
- 3-4 листенца пресен босилек;
- пасатор.

     Приготовление:

     Нарежете целината и морковите на кубчета. Отцедете течността от консервната кутия и сложете боба в тенджера. Добавете зеленчуците и  водата. Включете котлона и след като водата заври добавете кубчето бульон. Оставете да поври така докато се разтвори бульона, след което пасирайте. Така крем супата е готова. Остава да нарежете шунката също на кубчета, да загреете един тиган, в който да я запечете докато промени цвета си. Сега може да разлеете супата в чиниите, да поръсите със ситно нарязаните листа босилек и да добавите запечените шункови кубчета. Сервирайте топла, много топла. Ще свърши почти толкова бързо, колкото сте я и приготвили.




Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO