
Брускетите са филийки хляб, било то от франзела, селски хляб или какъвто и да е друг, с нещо отгоре, след което тази комбинация се запича. Можем да ги направим с маслинова паста, със сирене и маслини, със спанак и сирене или по начина, който ще ви предложа сега, а именно с резенчета домати, прясно настърган пармезан и кашкавал, пресен босилек, зехтин и малко черен пипер. Точно това са и продуктите, които са ви необходими, а количеството е според броя на гостите, които очаквате. Ето ви последователността на приготвяне:
Нарежете хляба на филийки с дебелина около 1 см. Според зависи от тяхната големина, т.е. от вида на хляба, поставете върху им по 1, 2 или повече резенчета домат. Настържете пармезана и кашкавала на ситното на рендето, а босилека нарежете на едро. Смесете сирената, след което наръсете филийките с тях, нахвърляйте босилека,

Принтирайте тази страница
4 коментара:
Мммм, защо не ни покани да опитаме? Nesi
Bobbie,mn vkusno izglejda!Malko e bezmestno za moq vkus,no nali sega sum se pricelil v zdravoslovniq na4in na jivot...
Bobbie,tova izglejda mn vkusno,samo deto e postno,a az ne si padam po bezmestnite ne6ta.Ama sega nali sum se pricelil v zdravoslovniq na4in na jivot...
Rado
Za tova sym slojil opciata za dobaviane na proshuto ;)
Публикуване на коментар
Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!