Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Свински руладини/Pork rollatini

Share



     Руладини по принцип е традиционно италианско ястие, което се приготвя от тънки резени патладжан, които се завиват на руло и се запичат със сирена и плънка по избор. Това е оригиналната рецепта, но често както в тази рецепта патладжаните се заместват с месо - телешко, пилешко, риба или в нашият случай свинско.

     Необходими продукти:

- 450 гр. свинско - врат или бон-филе;
- по 2 тънки резена прошуто крудо за всяка руладина;
- 1 морков;
- 1 зелена чушка;
- сол, черен пипер и риган на вкус;
- деми глас - за заливане на вече готовите руладини.

     Начин на приготвяне:


     От свинското отрежете 3-4 не много дебели пътжоли. Овкусете със сухите подправки, след което изтънете с начукване. Нарежете зеленчуците на ивички. Поставете режен прошуто, върху него първата пържолка, после по 2 ивички морков и чушка, след което покрийте с още един резен прошуто. Сега завийте руладините. Притиснете ги хубаво, за да не се развият. Загрейте фурната на 200 гр. Когато е готова подредете руладините в тавичка, поставете ги вътре, след което запечете за около 20 мин. Когато са готови полейте с деми глас и сервирайте.






Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO