Добре дошли при BobbieCooks - здравословно и вкусно! Тук ще намерите вкусни рецепти за готвене подходящи за здравословен режим на хранене. Пазарувайте в моя магазин за дома и online книжарница. Вижте ревюта на ресторанти. Поръчайте кетъринг за парти. Всичко кулинарно на едно място - при BobbieCooks!

Есенна салата/Autumn salad

Share



     Дойде есен и от всички страни започна да ухае на печени чушки и различни други зимнини. Аз лично много обичам домашно изпечените чушки, а в комбинация с домати и сирене се получава нещо много вкусно и то въпреки, че не е нещо специално. Една традиционна комбинация от вкусове, с която няма как да сбъркате.

     Необходими продукти:

- 2-3 домати - зависи колко души сте, може и повече;
- 1 морков;
- 3-4 печени чушки или повече;
- по една плочка хубаво бяло сирене за всяка салата;
- босилек.

     Начин на приготвяне:

     Не, че има нещо сложно в тази част, но няма как да минем без нея, така че нарежете доматите на кубчета, а морковите настържете на ситно. Нарежете чушките първо по дължината им, а слоед това и напречно. В чиния, това ще е една порция, поставете първо част от доматите, после част от морковите и чушките, след което разбъркайте. Сиренето ще запечем за няколко секунди само колкото да променим цвета му. За целта загрейте тиган с незалепващо покритие, поставете сиренето вътре, а когато се запече го извадете и поставете на върха на салатата, след което поръсете с пресния, накълцан на ситно босилек. Ако разполагате с вече изпечени чушки цялото приготовление ще отнеме не повече от няколко минути.




Принтирайте тази страница
Blog Widget by LinkWithin

0 коментара:

Публикуване на коментар

Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!

.

Информация и оферти за имоти в България

 
Всички права запазени BobbieCooks 2008-2013 | Условия за ползване| Интернет маркетинг POGESTO