Необходими продукти - ще са достатъчни за двама:
- 1 морков;
- 1/4 глава целина;
- 50 гр. шунка;
- 1 кубче телешки бульон;
- 0,5 л. вода;
- 3-4 листенца пресен босилек;
- пасатор.
Приготовление:
Нарежете целината и морковите на кубчета. Отцедете течността от консервната кутия и сложете боба в тенджера. Добавете зеленчуците и водата. Включете котлона и след като водата заври добавете кубчето бульон. Оставете да поври така докато се разтвори бульона, след което пасирайте. Така крем супата е готова. Остава да нарежете шунката също на кубчета, да загреете един тиган, в който да я запечете докато промени цвета си. Сега може да разлеете супата в чиниите, да поръсите със ситно нарязаните листа босилек и да добавите запечените шункови кубчета. Сервирайте топла, много топла. Ще свърши почти толкова бързо, колкото сте я и приготвили.
Принтирайте тази страница
0 коментара:
Публикуване на коментар
Ще се радвам да получа вашите коментари и отзиви!